Слідкуй за нами:
Довідкова аптек:

Сироп плюща Tabula Vita: ефективний засіб від кашлю для дітей і дорослих

Головна Корисна інформація Сироп плюща Tabula Vita: ефективний засіб від кашлю для дітей і дорослих
Дата публікації: 13.11.2023
795

При появі сухого кашлю лікарі призначають рідкі відхаркувальні засоби. Вони швидко засвоюються організмом, сприяють розрідженню мокротиння та очищенню органів дихання від слизу. У складі сиропів від кашлю можуть міститися рослинні або синтетичні інгредієнти. Виробник Tabula Vita випускає препарат на основі екстракту з листя плюща.

Ліки від сухого кашлю відносяться до симптоматичних. Тобто не допомагають від захворювання, а полегшують конкретний симптом. Тому при появі кашлю окрім приймання сиропу варто шукати глобальну причину поганого самопочуття. 

Сироп плюща: засіб для лікування кашлю

Сироп плюща призначають у випадку:

  • кашля при гострих запальних захворюваннях дихальних шляхів;
  • лікування симптомів хронічних запалень бронхів.

Наявність кашлю свідчить про захисну реакцію організму на збудник. Очищення легень потрібне для зменшення кількості бактерій, які впливають на розвиток захворювання. Найкращий засіб від кашлю має муколітичний вплив.

Сироп від сухого кашлю з екстрактом плюща містить сапонін та гедерин. Речовини мають відхаркувальну, протизапальну, протимікробну, спазмолітичну дії. Сапоніни роблять слиз бронхіального дерева рідким, прискорюють відхаркування. Поява вологого кашлю є ознакою позитивної динаміки у лікуванні.

Зазвичай лікарі радять купити сироп плюща Tabula Vita у комплексі з іншими ліками як додатковий рослинний засіб від кашлю. Однак попри вільний продаж не варто самовільно змішувати препарати. Особливо це стосується спільного вживання сиропу плюща з опіатними ліками від кашлю. Обов’язково звертайтеся за допомогою лікаря для безпечної комбінації препаратів.

Сироп від кашлю Tabula Vita має в’язку консистенцію. Рідина м’яко розподіляється по горлу, вкриваючи слизову оболонку тонким захисним шаром. Це захищає мембрани від подразників та зменшує больові відчуття при кашлі. Компанія Tabula Vita випускає невеликі флакони по 100 мл та великий об’єм на 200 мл.

Сироп від кашлю для дітей

Сироп від сухого кашлю для дітей не назначають пацієнтам до 2 років, бо існує великий ризик погіршення стану дихальних шляхів. З 2 до 4 років можна замовляти сироп від сухого кашлю тільки при наявності рекомендацій лікаря. Дітям легше ковтати рідину, а не таблетки, тому лікарі рекомендують саме сиропи. 

Якщо кашель у пацієнтів 2-4 років триває довгий проміжок часу чи є рецидивним, звертаються до лікаря. Після комплексного обстеження спеціаліст призначає ефективний сироп від кашлю для дітей. Пам’ятайте, що самолікування небезпечне для здоров’я.  

Сироп від сухого та вологого кашлю для дітей має у складі підсолоджувач та вишневий ароматизатор. Завдяки приємному смаку та запаху маленькі пацієнти із задоволенням вживають препарат. Для зручності виробник випускає препарати с мірними стаканчиками у комплекті. Доступна ціна препарату виробництва Tabula Vita дозволяє вчасно поповнювати запаси ліків без надмірних витрат.

Інструкція з використання сиропу плюща Tabula Vita 

Перед вживанням препарату обов’язково прочитайте інструкцію з використання. Сироп від кашлю для дітей і дорослих збовтують перед кожним відкриттям пляшечки. Загальний термін лікування становить 5-7 днів.

Сироп від кашлю для дітей від 2 до 6 років вживають по 2,5 мл 3 рази на добу. Старшим дітям 6-10 років дозволяється вживати по 5 мл ліків від сухого кашлю тричі на добу. Дорослим та дітям від 10 років лікарі рекомендують вживати 5-7,5 мл 3 рази на день.

Відхаркувальні засоби що розріджують мокроту на основі трав мають протипоказання до застосування. Плющ відноситься до отруйних речовин, тож може викликати сильну алергічну реакцію. Сироп не можна застосовувати при індивідуальній підвищеній чутливості до рослин роду аралієвих. З обережністю слід вживати засіб людям зі зниженою функцією нирок. Сироп від сухого кашлю містить сполуки калію, які в деяких випадках негативно впливають на перебіг захворювання.

Також в інструкції з використання зазначені наступні протипоказання:

  • гастрит, виразка шлунку;
  • вагітність та період грудного вигодовування;
  • вік дитини до 2-х років.

При недотриманні дозування, ліки від кашлю можуть викликати нудоту, біль у животі, блювання, діарею. При непереносимості солодкого варто замовити засоби без додавання цукру. За ціною сироп не буде відрізнятися від звичайного препарату. 

Природні компоненти м’якше діють на організм ніж синтетичні. Тому під час хвороби варто купити грудні збори та інші різновиди фіточаїв, які прискорять одужання. Замовити дієві протипростудні ліки, трав’яні збори та сироп від кашлю можна на сайті e Tabletka. На сайті ви зможете купити продукцію Tabula Vita за приємними цінами.

Інша корисна інформація

Затримки місячних: чому може виникнути, крім вагітності

Перше, що спадає на думку при затримці менструації – вагітність. Але це далеко не єдина причина збою циклу. Коли ...

Детальніше...
Як лікувати панкреатит

Панкреатит — це запалення підшлункової залози, великої залози, розташованої за шлунком поруч з тонким кишківником.  ...

Детальніше...
Як правильно виміряти температуру тіла?

Як правильно виміряти температуру тіла? Температура тіла людини – це показник, який характеризує тепловий стан ...

Детальніше...
Що таке хондропротектори і як їх вибрати

Що таке хондропротектори і як їх вибрати Як відомо, хондропротектори – це препарати, що здатні відновлювати хрящову ...

Детальніше...
Уся корисна інформація