Слідкуй за нами:
Довідкова аптек:

Швидкодіючі ліки від молочниці

Головна Корисна інформація Швидкодіючі ліки від молочниці
Дата публікації: 12.08.2022
24116
4 хвилини

Молочниця: причини, симптоми та лікування

Молочниця (кандидоз) – досить поширене захворювання, що виникає у жінок та чоловіків внаслідок надмірного розмноження дріжджоподібних грибків. Під поняттям грибки варто розглядати умовно-патогенні мікроорганізми, що, в обмеженій кількості, завжди присутні організмі людини. За умов нормального стану здоров’я, вони цілком безпечні та не проявляють надмірної активності. При інфікуванні, вражаються слизові оболонки уретри, піхви, ротової порожнини (у немовлят) та навіть кишківника. Основні симптоми молочниці – почервоніння слизової, можливе відчуття свербежу або пекучості, наявність білих або жовтуватих «творожистих» виділень.

Що таке молочниця, величезна кількість людей знає з власного сумного досвіду. Молочниця у жінок виникає значно частіше. Це зумовлено фізіологічними особливостями організму та специфічного гормонального фону, характерними для осіб жіночої статі. Досить поширена проблема – молочниця у вагітних. Відомо, що активність грибків Candida багаторазово зростає при ендокринних захворюваннях (цукровому діабеті, ожирінні), вагітності, постійних стресах. Молочниця у чоловіків може розвинутись внаслідок інфікування при статевому акті, порушення інтимної гігієни та за умов зниження імунітету.

Лікування молочниці

Відсутність належного лікування може стати причиною зниження місцевого імунітету, порушення балансу мікрофлори та приєднанню інших інфекцій. Як лікувати молочницю в домашніх умовах, аби якнайшвидше позбутися неприємних симптомів та дискомфорту? Важливо знати, що лікування молочниці повинні отримати обидва партнери, навіть якщо у чоловіка відсутні ознаки хвороби.

Сучасна медицина має арсенал досить різноманітних ліків від молочниці, що дозволять якнайшвидше позбутися неприємних симптомів. При неускладненому кандидозі призначають місцеве лікування. Для нього використовують:

  • вагінальні мазі;
  • супозиторії (свічки від молочниці – підходять для вагітних)
  • таблетки від молочниці, що мають антимікотичну дію.

Найефективніше лікування кандидозу поєднує засоби місцевої та загальної терапії.

Швидкодіючі ліки від молочниці

Молочниця у жінок та чоловіків – це не лише фізичний, але й психологічний дискомфорт. За відсутності лікування або використання недостатньо ефективних препаратів, підвищується ризик переходу кандидозу у хронічну форму з періодичними загостреннями. Аби уникнути такого розвитку подій, важливо правильно обрати, чим лікувати молочницю.

Флуконазол

Флуконазол – сучасний ефективний та безпечний препарат, що належить до групи триазольних протигрибкових засобів. Він впливає на ферменти грибів класу Candida, не приводячи до зміни нормального гормонального фону у плазмі крові жінок та чоловіків. Препарат випускають у формі пігулок, капсул та розчину для інфузій. На нашому сайті ви маєте можливість не лише замовити препарат, але й переглянути інструкцію. Тут можна дізнатися ціну та дозування, протипоказання та сумісність з іншими препаратами.

Замовити Флуконазол

Фуцис 

Фуцис – сучасний, надзвичайно популярний препарат у формі пігулок. Можливо, це саме те, що вам потрібно, аби позбутися молочниці досить швидко та безпечно та уникнути побічних реакцій. Зручна форма препарату та його дозування дозволяють зробити лікування простим та комфортним. Як приймати препарат при молочниці? Таблетку «фуцис» приймають всього раз на добу. Клінічні дослідження довели високу ефективність препарату, який швидко позбавить неприємних симптомів при гострій формі захворювання і при рецидивуючому вагінальному кандидозі.

Замовити Фуцис

Пам’ятайте: Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Перед застосуванням необхідна консультація лікаря. Лікар надасть інформацію про те, чим лікувати молочницю та про оптимальний курс препаратів для комплексного лікування.

Для жінок, що вже неодноразово зіштовхувались з проблемою молочниці, важливо дотримуватися наступних рекомендацій:

  1. не відкладаючи, негайно почати лікування;
  2. не переривати призначеного курсу та не змінювати дозування;
  3. повідомити лікаря при наявності ускладнень або алергічних реакцій;
  4. своєчасно змінювати прокладки або тампони під час менструації;
  5. з обережністю використовувати ароматизовані щоденні гігієнічні прокладки;
  6. обрати якісні, гіпоалергенні засоби інтимної гігієни, що підтримують природний pH-баланс інтимної зони;
  7. не забувати про переваги захищеного статевого акту;
  8. обирати зручну білизну з бавовни.

На нашому сайті єТаблетка ви знайдете надзвичайно широкий вибір товарів для вашої краси і здоров’я. Ми постійно працюємо над оновленням та розширенням асортименту. Пропонуємо доступні ціни та зручні способи оплати, забезпечили простий алгоритм онлайн-замовлення та оперативну доставку по Вінниці та Україні.

Бережіть себе та будьте завжди здорові!

Інша корисна інформація

Затримки місячних: чому може виникнути, крім вагітності

Перше, що спадає на думку при затримці менструації – вагітність. Але це далеко не єдина причина збою циклу. Коли ...

Детальніше...
Як лікувати панкреатит

Панкреатит — це запалення підшлункової залози, великої залози, розташованої за шлунком поруч з тонким кишківником.  ...

Детальніше...
Як правильно виміряти температуру тіла?

Як правильно виміряти температуру тіла? Температура тіла людини – це показник, який характеризує тепловий стан ...

Детальніше...
Що таке хондропротектори і як їх вибрати

Що таке хондропротектори і як їх вибрати Як відомо, хондропротектори – це препарати, що здатні відновлювати хрящову ...

Детальніше...
Уся корисна інформація