Слідкуй за нами:
Довідкова аптек:

Відгуки користувачів

Відгуків
3.3

Базується на 99 Відгуках

5
48% 
48
4
9% 
9
3
2% 
2
2
2% 
2
1
38% 
38
Залишіть відгук

Введений email уже зареєстрований в нашій системі!

*Поля є обов'язковими для заповнення

**Не публікується на сайті (унікальний ідентифікатор в системі)

***Макс. розмір фото 3 мб., підтримуваний формат - .jpeg

24-04-2024 Ірина
flag-Ukraine Україна

Коцюбинського 9

Приховують наявність шприців

Справа в тому,що неодноразово, звертаючись в аптеку Конекс за адресою Коцюбинського 9,фармацевти відмовляють у продажі шприців,аргументуючи що вони в товарі,який прийшов. Це сама стосується контейнера для сечі та кала. Хоча на сайті вони є. Зверніть будь ласка увагу. Втрачаєте клієнтів.

Мережа аптек Мережа аптек "КОНЕКС" 26-04-2024

Доброго дня, вдячні за Ваш відгук. Чи не могли б Ви надати точну дату, коли трапилась ця ситуація? Тоді ми зможемо перевірити цю інформацію та допомогти в вирішені проблеми.
23-04-2024 Марина
flag-Ukraine Україна

Фастів Комунальний провулок 7

Давши список фармацевту не раз бігала до колеги по допомогу,не дивлячись в список а він був з 2 препаратів кожен раз питала скільки і чого.Дозу розрахувала не правильно, спішили тому не звернули уваги,довелося докуплювати в іншій аптеці

Проведіть бесіду з працівниками
16-04-2024 Денис
flag-Ukraine Україна

м. Тульчин вул. леонтовича 31/3

Аптека

Сьогодні купував ліки , дав список з призначенням від лікаря , розпаковуючи вдома товар його виявилось на порядок більше ніж потрібно. Тобто працівник свідомо всунув медикаментів в 2 рази більше чим потрібно!

Мережа аптек Мережа аптек "КОНЕКС" 23-04-2024

Доброго дня, приносимо свої вибачення. На жаль, наш працівник неправильно зрозумів яка кількість Вам потрібна, через що помилково продав х2 кількості. Хочемо Вас запевнити що працівник аптеки зробив це ненавмисно.
14-04-2024 Юлія
flag-Ukraine Україна

м.Вінниця, вул.Хмельницьке шосе 23

Не зручний вхід

Вже більше ніж 6 місяців не працюють двері центральні, входити треба з бокових. Для матусь з візками або інвалідів це взагалі нереально. АН Аптека не пристосована для всіх категорій населення.

Мережа аптек Мережа аптек "КОНЕКС" 15-04-2024

Доброго дня, дякуємо за відгук! Ми виправимо це найближчим часом.
11-04-2024 Юлія
flag-Ukraine Україна

бул.Тараса Шевченка 37/122, Київ

Пошкоджений товар

Отримала в аптеці своє замовлення: зовнішнє пакування товару не пошкоджене, проте відкривши вдома, виявила всередині забруднену ємність, оскільки витекла значна частина лосьйону. Крім того, дозатор не працює - взагалі не натискається в жолному з положень, а при перевертанні ємності лосьйон просочується по периметру.

Мережа аптек Мережа аптек "КОНЕКС" 15-04-2024

Доброго дня, нам прикро що Вам попався дефектний товар. Рекомендуємо звернутись в аптеку, де Вам замінять лосьйон, за його умови наявності.