Слідкуй за нами:
Довідкова аптек:

Голова Держлікслужби України відвідав мережу аптек КОНЕКС!

Головна Новини Голова Держлікслужби України відвідав мережу аптек КОНЕКС!
Дата публікації: 16.08.2014
135

31 липня 2014 року до Вінниці з робочим візитом завітав голова Державної служби України з лікарських засобів Михайло Пасічник. Він провів відкриту нараду з представниками фармацевтичної галузі Вінниччини. Метою заходу стало обговорення та вирішення головних проблем, а також визначено напрямки подальшої роботи,  що стосуються фармацевтичної галузі регіону.

На нараді були піднімалися такі питання, як належна виробнича практика (GMP), ліцензування імпорту, контроль якості, ліцензування оптової та роздрібної торгівлі, обіг виробів медичного призначення. Також Голова зазначив, що й наразі проводиться активна робота із скасування дубльованих норм у сфері контролю якості лікарських засобів, зберігання ліків та професійної підготовки працівників аптечних установ.

1Директор компанії КОНЕКС Олександр Мудрий висловив свою думку, щодо вирішення питань професійної підготовки працівників аптечних установ. За його словами, необхідно скоротити стаж роботи провізора з метою подальшого розвитку та вдосконалення професійних якостей на посаді завідувача. Олександр Миколайович також повідомив, що основні критерії ефективної роботи в галузі, — це діяльнсть у відповідності до тих законів, що встановлені та ухвалені в державі. А суб’єкти ринку повинні неухильно їх дотримуватись, адже закон один для всіх.

Такими критеріями керується компанія КОНЕКС, і на сьогодні є однією з провідних фармацевтичних компаній регіону. Активна робота націлює компанію рухатись вперед, зберігаючи основні цінності та створюючи нові можливості. Мережа КОНЕКС нараховує понад 60 аптек, головними принципами роботи яких є турбота про своїх споживачів, якісне обслуговування та широкий асортимент товарів.

4Опісля зустрічі з представниками фармринку Михайло Пасічник відвідав Військово-медичний центр Центрального регіону Військово-повітряних сил України, де зустрівся з керівництвом закладу та обговорив проблемні питання для установи. Аптечна мережа КОНЕКС не в перше активно бере участь у забезпеченні поранених в АТО необхідними медикаментами.

На завершення візиту голова Держлікслужби відвідав аптеки мережі КОНЕКС, та відзначив, що вони можуть слугувати гарним прикладом того, якою має бути сучасна аптека!

А детальніше ознайомитись про візит Голови Держлікслужби на Вінничину за посиланням  http://www.apteka.ua/article/301725

З повагою компанія КОНЕКС31 июля 2014 года  Винницу с рабочим визитом посетил председатель Государственной службы Украины по лекарственным средствам (далее — Гослекслужба),  Михаил Пасечник. Он провел открытое  совещание с представителями фармацевтической отрасли Винницкой области. Целью данного мероприятия стало обсуждение и решение основных проблем, а также дальнейшие направления работы, касающиеся данной отрасли в регионе.

На совещании были озвучены такие вопросы, как надлежащая производственная практика (GMP), лицензирование импорта, контроль качества, лицензирование оптовой и розничной торговли, оборот изделий медицинского назначения. Также Председатель отметил, что и в настоящее время проводится активная работа по отмене дублированных норм в сфере контроля качества лекарственных средств, хранении лекарств и профессиональной подготовке работников аптечных учреждений.

1Директор ЧП КОНЕКС Александр Мудрый высказал свое мнение относительно решения вопросов по профессиональной подготовке работников аптечных учреждений, по его словам, необходимо сократить стаж работы провизора для возможности дальнейшего развития и совершенствования его профессиональных качеств в должности заведующего. А также сообщил, что основными критериями эффективной работы в отрасли, считает работу в соответствии с теми законами, которые установлены и приняты в государстве и субъекты рынка должны их соблюдать, так как закон один для всех.

Такими критериями в работе руководствуется компания КОНЕКС, и на сегодня является одной из ведущих фармацевтических компаний региона. Активная работа, нацеливает компанию двигаться вперед, сохраняя основные ценности и создавая новые возможности. Аптечная сеть КОНЕКС насчитывает около 60 аптек, где главными принципами работы является забота о своих потребителях, качественное обслуживание и широкий ассортимент товаров.

4После встречи с представителями фармрынка Михаил Пасечник посетил Военно-медицинский центр Центрального региона Военно-воздушных сил Украины, где встретился с его руководством и обсудил вопросы потребности учреждения в медикаментах. Аптечная сеть КОНЕКС также активно участвует в обеспечении раненых необходимыми медикаментами и лекарствами.

В завершении визита глава Гослекслужбы посетил аптеки сети КОНЕКС, и отметил, что они могут служить хорошим примером того, какой должна быть аптека!

Видеосюжет о новости Вы можете посмотреть на странице сети аптек КОНЕКС в YouTube

А подробнее узнать о визите Председателя Гослекслужбы в Винницу по ссылке http://www.apteka.ua/article/301725

Благодарим Вас за доверие!

С уважением КОНЕКС

Останні новини

Ювілейна аптека Конекс!

10.04.2024 відкрито чергову аптеку Конекс, яка стала ювілейною!! Це особливий момент для нас, який свідчить про ...

Детальніше...
Аптека Конекс відтепер і у Нетішині!

Привіт! Раді повідомити, що 14.02.2024 відкрилась нова аптека мережі адрес здоров’я Конекс у м.Нетішин ...

Детальніше...
Урааа! Тепер ми в Києві!

Привіт! Раді повідомити про відкриття нашої першої аптеки у Києві! Вона знаходиться за адресою Берестейський ...

Детальніше...
Аптека Конекс №26 у Вінниці тепер працює цілодобово

З 01.12.2023 року аптека Конекс №26 у Вінниці тепер працює цілодобово та без перерв! Аптека знаходиться за адресою ...

Детальніше...
Усі новини